- Usein kysyttyä -

Olemme koonneet valmiiksi vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä niistä etsimääsi vastausta, ota yhteyttä Pysäköinti-Infoon.

 

Mistä Kuopion Pysäköinti Oy vastaa?

Kuopion Pysäköinti Oy vastaa kattavista pysäköintipalveluista Kuopion keskustassa sekä vuokraa toimitiloja torin alla olevasta Kauppakeskus Apajasta. Pysäköintipalvelut koskevat kadunvarsipysäköintiä, asukas- ja yrityspysäköintiä sekä kolmea pysäköintitaloa.

 

Sakottaako Kuopion Pysäköinti Oy?

Ei. Kuopiossa pysäköinninvalvonnasta vastaa Kuopion kaupungin pysäköinninvalvonta: asiakaspalvelu 017 185 034, ma-pe  klo 9-14.

 

Lippuni ei toimi?

Magneetti on vaurioitunut, ota yhteys pysäköinti-infoon painamalla automaattikassassa olevaa pikapuhelinpainiketta. Voit myös ladata puhelimeesi Moovy-sovelluksen, jolloin pysäköintilipuketta ei enää tarvita.

 

En saanut kuittia?

Painamalla kuittipainiketta saat kuitin.

 

Voiko pysäköintilaitoksiin ajaa peräkärryn kanssa?

Pysäköintitaloihin ei saa ajaa peräkärryllä tai millään perävaunulla. Tekniikka ei tue kaksiosaista ajoneuvoa.

 

Miten Haapaniemen- ja Maaherrankadun

pysäköintilaitosten lämpöpaikat toimivat?

Aina kun ulkolämpötila alittaa -5 astetta.

 

Saako niissä pitää auton sisätilan lämmitintä?

Ei.

 

Miten saan auton pois, kun talo on suljettu?

Toriparkki on avoinna 24 h, mutta porrashuoneiden ovet sulkeutuvat ilta-aikaan. Pääset Toriparkkiin käyttämällä pysäköintilipuketta torin päällä A-, D-, H-, tai E-portaikon luona olevassa lipukkeenlukijassa. Moovy-asiakas pääsee sisään sovelluksesta löytyvällä PIN-koodilla. Maaherrankadun pysäköintilaitos on avoinna 24 h. Alakertaan pääsee käyttämällä pysäköintilipuketta porrashuoneen vieressä olevassa lukijassa. Haapaniemenkadun pysäköintilaitos on avoinna 6-22.

 

Miten korkealla ajoneuvolla voin ajaa Toriparkkiin?

Maksimikorkeus on kaksi metriä.

 

Maksutavat pysäköintilaitoksissa ja kadunvarsilla?

Kätevimmin pysäköinti onnistuu käyttämällä Moovy-sovellusta, jolloin maksu veloitetaan automaattisesti maksukortilta. Kaikkiin pysäköintilaitosten automaattikassoihimme voi maksaa myös kolikoilla ja pankki- tai luottokorteilla. Kadunvarsilla voi maksaa puhelimella (Moovy, Easypark ja ParkMan) tai automaatteihin kolikoilla. Osaan kadun automaateista käy myös pankki- tai luottokortti.

 

Mistä kysyn Apajan vapaita liiketiloja?

Lisätietoja vapaista liiketiloista puh. 044 718 5204/ville.halinen@kuopionpysakointi.fi

asiakaspalvelu@kuopionpysakointi.fi  |  puh. 044 718 5155

asiakaspalvelu@kuopionpysakointi.fi

puh. 044 718 5155

asiakaspalvelu@kuopionpysakointi.fi

puh. 044 718 5155